Rólunk

Vállalatokat segítünk az átalakulásban

„Az egyszerűség a legrövidebb út a megoldáshoz.”

Ward Cunningham, amerikai programozó

 

Elődvállalkozásainkon keresztül 2004 óta vagyunk jelen a magyar informatikai és tanácsadói piacon. Csapatunkat olyan professzionális tanácsadók alkotják, akiknek 5 évtől 15 évig terjedő tapasztalatuk van pénzügyi szolgáltatói projektek megvalósításában.
Banki migrációra, üzletviteli tanácsadásra és szoftverfejlesztésre specializáljuk tudásunkat és szolgáltatásainkat, miközben folyamatosan fejlesztjük saját módszertanainkat és eszközeinket. Ezek segítségével tudjuk ügyfeleinkkel közösen elérni szakmai sikereinket.
Az AR Consulting Kft.-t olyan banki tanácsadók hozták létre, akik több mint 15 éve dolgoznak együtt a magyar pénzügyi szektor nagyszabású projektjein.
Az alapítók célja egy olyan magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely elsősorban banki és biztosítói tevékenységekre összpontosít, és komplex programok, például fúziók, teljes informatikai rendszerek bevezetése és kiváltása során támogatja a pénzintézeteket.
Folyamatosan fejlesztjük ismereteinket és módszertanainkat a projektjeinken és az iparági gyakorlatokon alapuló jelentős tapasztalataink révén.

Referencia projektek

Projekt iroda esettanulmány

Projekt iroda szolgáltatás

Nem nevesített bank CEE regionális projekt iroda
Részletek

Migráció esettanulmány

Adatmigráció

Nem nevesített bank adatmigrációja egy integrációs projekten
Részletek

Frontend rendszer esettanulmány

Frontend rendszer

Nem nevesített pénzügyi szolgáltató frontend rendszer bevezetésének támogatása
Részletek
photo-1543269866-487350d6fa5e.jpeg

Elveink

1. Szakmai hozzáértés

Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek. A szakmaiság mellett az ügyféligények pontos megértése a működésünk alapköve.

2. Megfelelő módszertan

A jó módszertan kiválasztása növeli a projekt hatékonyságát. A projekt kell elején átgondolnunk, melyik módszertan a leginkább célravezető. Ha jó módszertant választunk, azt mind az ügyfél, mind pedig a projektcsapat meg fogja hálálni. Kevesebb hiba és elcsúszás fogja jellemezni a projektünket.

3. Minőségbiztosítás

Módszertanunk segítségével a már megszokott minőségbiztosítási eredmények mellett lehetőség nyílik a kulcsparaméterek folyamatos mérésére. Nagy részükre már a fejlesztési ciklus korai szakaszában is fény derül, ezért az esetleges hibák, következetlenségek, eltérések korán felismerhetők és javíthatók lesznek.

Akik bíznak bennünk: