Referenciák

Migráció Esettanulmány

Nemzetközi hátterű bank számára migráció támogatása. A projekt akvizíció eredményeként jött létre, a célja két szervezet egyesítése volt a közös működés mihamarabbi kialakítása érdekében. A folyamatos üzleti működés biztosítása érdekében a bank rendszereiből származó adatokat jövőbeni architektúrában meghatározott célrendszerekbe töltöttük át.

Egy akvizíció során két ügyfél- és termék-portfólió összevonása, a számlavezető és a front-end rendszerek egységesítése volt a cél.
A teljes migráció fázisokra volt felosztva, amelyek mindegyike a kiválasztott forrásrendszerekre összpontosított, szinkronban a törzsadat megoldás funkcionális fejlesztésével és gazdagításával.
Hozzájárulásunk a projekthez: koncepcionális tervezés, beleértve a migrációs stratégia elkészítését és megvalósításának ütemtervét, valamint a törzsadatkezelő folyamat- és működési modelltervezésének általános támogatását. Az előzetes és a folyamatba épített adatminőség-elemzés megtervezése és megvalósítása. Hibajelentés létrehozása a forrásadatok nagyfokú tisztításához. Mivel az adatok megfelelő minősége ma már a vállalatok stratégiai érdeke, megoldásaink innovatív módon, hosszú távon biztosítják az adatok tisztaságát, valamint támogatják a különböző migrációs feladatokat.

Érintett területek

ar/consulting profilok